Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Egy serpenyőben karamellizáljuk a cukrot az olajon, majd adjuk hozzá a szeletekre vágott lilahagymát, a szedret,
a félbevágott paradicsomokat és a fűszereket, végül
öntsük fel a borral, és főzzük 30 percig alacsony lángon.
Szeleteljük fel a bagettet, pirítsuk meg, majd kenjük meg a tetejüket krémes kecskesajttal, és halmozzuk rá a pikáns chutneyt ( csatnit).
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Chiliszálakkal díszítsük.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.06 07:08
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
serpenyőben karamellizáljuk, szeletekre vágott, félbevágott paradicsomokat, tetejüket krémes, pikáns chutneyt, koktélparadicsom, karamellizáljuk, Chiliszálakkal, paradicsomokat, kecskesajttal, koriandermag, mokkáskanál, Szeleteljük, serpenyőben, lilahagymát, félbevágott, mokkáskanál, kecskesajt, feketebors, szeletekre, lilahagyma, fűszereket, teáskanál, halmozzuk, tetejüket, díszítsük, bagettet, evőkanál, alacsony, vörösbor, pirítsuk, szeder, lilahagyma, chili, feketebors, evőkanál olaj, evőkanál cukor, vörösbor, koktélparadicsom, bagett, krémes kecskesajt, chili szálak,
|
|
|
|
|
Sólet
|
2 komment
|
6 ember kedveli
|
|
|
|
|
|